Bi radi spoznali metode, ki jih uporabljajo hipnotizerji in hipnoterapevti pri pogovoru z vašo podzavestjo?

Izvedeli kakšne so specifične tehnike in retorika, ki jo uporabljajo za razbremenitev določenih čustvenih težav?

Bi znali to tudi sami narediti?

Vabljeni na delavnico Pogovorne hipnoze, kjer boste spoznali skrivnosti uporabe retorike in ostalih metod za vzpostavitev transa.

Delavnic o bo vodil priznani hipnoterapevt Denis Horvath, ki deluje pri HipnoCentru že 7 let in uspešno pomaga ljudem pri razbremenitvi raznovrstnih težav – naj bodo to fobije, izboljšanje samozavesti, prenehanju kajenja, hujšanju ali depresiji..  Poleg hipnoterapije je Denis Horvath tudi odrski hipnotizer in z svojim znanjem zabava na odrskih predstavah. Prav tako je Denis Horvath avtor knjige Pogovorna hipnoza – ena izmed redkih knjig, ki specifično opisuje retoriko transa.

Delavnica je namenjena vsem, ki se ukvarjajo z delom z ostalimi ljudmi, pri katerem je potrebno vplivati ali učiti ljudi. To so psihoterapevti, učitelji v šolah, vodje…

Podrobne informacije o delavnici so na naslednji povezavi: http://delavnice.hipnocenter.com/delavnica-pogovorna-hipnoza.html

Kar boste od delavnice Pogovorne hipnoze odnesli so naslednja znanja:

  • Popeljato osebo v trans skozi retoriko
  • Specifične tehnike za vzpostavitev transa
  • Delovanje metaforičnega govora
  • Specifični vzorci retorike za indirektno sporočanje sugestij

Delavnica bo potekala tri dni:

  • Petek 16. November 2012: od 16:00 do 21:00
  • Sobota 17. November 2012: od 10:00 do 18:00
  • Nedelja 18. November 2012: od 10:00 do 17:00

Potek delavnice bo potekal skozi pristop teorija/prikaz/ praksa v kateri bo Denis Horvath razložil teoretično znanje,  demonstriral na udeležencih in za tem udeleženci sami v parih vadijo pod nadzorom hipnoterapevta.

Po opravljeni delavnici Pogovorne hipnoze boste pospešili svoj uspeh pri delu z strankami! V pomenu učitelja boste  ideje lažje predstavili svojim učencem! Pospešili podzavestno učenje oseb skozi sam pogovor! Spoznali boste, da ljudje okoli vas nenadoma bolje sprejemajo stvari o katerih govorite!

Tovrstna delavnica je redkost v Sloveniji in Denis Horvath je edini, ki nudi tovrstno izobraževanje in poleg tega deli svoje bogato znanje – tiste malenkosti, ki jih prinesejo samo izkušnje.

Cena za tridnevno delavnico Pogovorne hipnoze je samo 290 evrov in število udeležencev je zaradi kakovosti predstavljenega znanja tako, da vsi udeleženci dobijo pozornost pri delu, omejeno na določeno število oseb!

Prijave se sprejemajo na info@hipnocenter.com in se zaprejo 13. Novembra 2012! Število je omejeno in prej ko se prijavite bo vaše mesto zagotovljeno!